Сніг та сильні морози. Якою буде погода у Львові на тижні

1782 0
Температура може знизитись до 15 градусів морозу.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Упродовж тижня у Львові та області очікується погіршення погодних умов. Температура може знизитись до 15 градусів морозу. Про це повідомили у коментарі Tvoemisto.tv у Львівському гідрометцентрі.

6 лютого у Львові падатиме невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 3 – 8 м/с. Температура вночі коливатиметься від 8 до 10° морозу, вдень 5 – 7° морозу. 7 лютого хмарно з проясненнями. Вночі без істотних опадів, вранці та вдень сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 3 – 8 м/с. Температура вночі 8 – 13°, місцями 16° морозу,  вдень 2 – 7° морозу.

Читайте також: Що робити при переохолодженні та обмороженні. Добірка порад

8 лютого вночі місцями невеликий сніг, вдень без опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер східний, 3 – 8 м/с. Температура вночі становитиме 7 – 12°, місцями 15° морозу; вдень від 2 до 7° морозу. 9 – 10 лютого синоптики попереджають про ожеледицю на дорогах. Вітер південно-східний з переходом на північно-західний, 5 – 10 м/с. Температура вночі 9 лютого 12 – 17°, в горах до 20° морозу, 10 лютого 10 – 15° морозу,  вдень 0 – 6° морозу.

_________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!