Сніг зійшов – асфальт зійшов. Які дороги потребують ремонту у Франківському районі. Фото

2667 0
Журналісти Tvoemisto.tv проінспектували вулиці Франківського району Львова та виокремили ті, які мають ямковість і потребують ремонту.
Вулиця Антоновича (фото Петра Ткачишина)

Вулиця Антоновича (фото Петра Ткачишина)

Нещодавно у Львівській міській раді анонсували, що за сприятливих погодних умов на вулицях міста проводитимуть ямковий ремонт. «Це вимушена форма ремонтних робіт, які проводять для того, щоб зберегти стан дороги та забезпечити безпеку для транспорту і пасажирів», – йшлося у повідомленні.

Читайте також: Які дороги Львівщини ремонтуватимуть цьогоріч в першу чергу. Перелік

Як прокоментував для Tvoemisto.tv Орест Тимчишин, заступник голови Франківської районної адміністрації з питань ЖКГ, працівники РА щоденно проводять ранковий об’їзд та відстежуються проблеми з ямами на дорогах.

Зокрема, за його словами, у районі вже відремонтували вулиці Симоненка, Рубчака, Тролейбусну.

У планах – ремонт перехрестя вулиць Тролейбусна – Трускавецька, вулиці Володимира Великого на кільцях з вулицею Кульпарківською і вулицею Княгині Ольги, вулиці Копистинського, вулиці Кобилиці.

Як свідчать фото нижче, окрім перерахованих доріг, ямкового ремонту у Франківському районі також потребують і вулиці Антоновича та Народна.

Tvoemisto.tv планує проінспектувати й дороги інших районів Львова. Пропонуємо надсилати фото львівських доріг із ямами на електронну скриньку tvoemisto.tv@gmail.com або в коментарях на сторінці медіа-хабу «Твоє місто» в Facebook.

вул. Антоновича

вул. Народна

вул. Копистинського

вул. Володимира Великого – Кульпарківська

вул. Володимира Великого – Княгині Ольги


Підготували Петро Ткачишин, Ярослав Сиваківський,
фото Петра Ткачишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!