Сніг зійшов разом з асфальтом. Коли ремонтуватимуть об’їзну Городка

1668 0
Дорога є частиною траси Львів – Шегині, однак поки перебуває на балансі ЛОДА.
Фото: Наталя Волосацька

Фото: Наталя Волосацька

На об’їзній дорозі біля міста Городок у напрямку Шегинь утворилися значні ями. Дорогу ремонтували кілька років тому, однак під кінець чергової зими дорожнє покриття почало псуватися. Фото аварійного автошляху опублікувала у Facebook журналістка Наталя Волосацька.

Читайте також: Мільярди «Великого будівництва», або Чому на Львівщині першу платну дорогу збудують не скоро

Ця ділянка, що продовжує автомобільну трасу Львів – Шегині, є дорогою місцевого значення та перебуває на балансі Львівської обласної державної адміністрації. У коментарі Tvoemisto.tv заступник голови ЛОДА Юрій Бучко повідомив, що автошлях планують віддати Службі автомобільних доріг у Львівській області.

«Цю дорогу ремонтували дуже давно. Минулого року, можливо, проводили хіба що поточний дрібний ремонт. Оскільки дорога є продовженням дороги Львів – Шегині, ми направили відповідні листи, крім того, вже є погодження «Укравтодору», щоб передати цю дорогу на баланс Служби автомобільних доріг. Бо саме цей відрізок шляху на об’їзді Городка випадає з їхнього траси. Це дуже широка велика дорога, яка мала би обслуговуватися САД», – каже він.

Читайте також: 11 доріг місцевого значення у гірських районах Львівщини відремонтує Укравтодор

Відтак, як тільки дорогу передадуть на баланс «Укравтодору», у САД Львівщини запевняють, що відразу розпочнуть її ремонт.

Нагадаємо, цьогоріч на Львівщині планують відремонтувати близько 250 км доріг місцевого значення. На це в обласному бюджеті передбачили 170 млн грн.

Юлія Осим


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!