Сніг зійшов разом з асфальтом. Львів’яни все частіше скаржаться на ями на дорогах

2237 0
Ями на дорогах утворилися у всіх районах Львова.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Львів’яни все частіше скаржаться на ями на вулицях, які утворилися після зими. Це стосується як магістральних, так і маленьких вулиць. У соцмережах містяни поширюють повідомлення і фото місць, де дорожнє покриття або знищене, або подекуди взагалі відсутнє.

Ями на дорогах утворилися у всіх районах Львова.

«Просимо комунальників відремонтувати дорогу на вул. Кульпарківській, 226а, між ЖК Фамілія та Тойота діамант центр. Надзвичайно аварійна ділянка дороги, ями досягають до пів метра. А також притягнути до відповідальності забудовників, які знищили дорогу»,написав Віталій Равлюк.

У відповіді райадміністрація Залізничного району поінформувала, що ця територія потребує капітального ремонту і поточному не підлягає. Проєктом титульного списку з капітального ремонту дворів, внутрішньоквартальних доріг та тротуарів на території Залізничного району, дану ділянку передбачено для капітального ремонту. Про результат мають повідомити до 10 червня.

Підлатати дорогу просять на перехресті Зелена-Дністерська на світлофорі, адже там утворилися такі ями, що важко оминати.

«Вулиця Яцкова – це саравжній квест для водіїв. Там не одну ямку засипати потрібно, а всі, які що через метр. Я не можу сфотографути кожну ямку, це буде напевно не менше ніж 20 фотографій. Нехай відповідальні особи доведуть цю вулицю до пуття , там не можливо їхати», – пише Галина Ігорівна.

«Дорога Львів-Брюховичі... Від Замарстинівської до Львівської в Брюховичах (вся дорога, на обох смугах руху). Фотографувати ями, на жаль, немає можливості. Для цього треба зупинятись дуже часто. Там вся дорога в дуже небезпечних ямах. Дуже терміново потрібно залатати ями! І гостроаварійні, і нові невеликі! Вони щодня стають глибшими!», – пише Соломія Дукова.

За її словами, ділянка аварійно-небезпечна: водії об'їжджають ті ями, як можуть, і по зустрічній смузі руху в тому числі.

Із проханням відремонтувати дорогу від вул. Караджича, 6 до вул. Баштанна просить Юрій Нич.

«Вже неможливо ні пройти, ні проїхати на деяких авто. А це єдина дорога до школи та садка, доки ремонтують паралельну вулицю», – пише він.

Про ями на вулиці Кошиця-Панча, де можна загубити навіть колесо, пише ще одна львів’янка. Каже, що яму об’їхати неможливо, там двосторонній рух, постійно «запаковані» машини праворуч.

Просять комунальників таож почистити від льоду та провести ямковий ремонт на вул. Стрийській 87, 87 А, 89, адже вони унеможливлюють проїзд.

«Ями утворилися у наслідок ремонту труб водопостачання (які кожного місяця ремонтують в одних і тих самих місцях, але після ремонту лише посипають щебінем)», – пише Оля Яворська.

Приблизно така ж ситуація на Сихові.

За словами Наталії Дутки-Назарук, яма на ямі утворилася на вул. Трильовського 16, 18, пр. Червоної Калини. 117 та навколо початкової школи «Дивосвіт».

Ями утворилися й на вул. Тролейбусна, де поворот до магазину АТБ.

«Підкажіть, коли будуть робитись дороги по всьому місту, а то навіть коли пішки йдеш можна ноги поломати», написав львів’янин Остап.

Натомість на Гарячій лінії лише зазначили, що повідомлення скерували в райадміністрацію Франківського району.

Багато аварійних вибоїн помітно й на зупинці, що на автовокзалі на вул.Стрийська.

Нагадаємо, торік Львів оголосив декілька архітектурних конкурсів, щодо реконструкції доріг та розв'язок. Цього року реконструювати планують вулицю Мазепи і Грінченка, і можливо вулицю Залізничну. Про те, які ще дороги цьогоріч планують відремонтувати, читайте тут.
 

Фото Фейсбук, Гаряча лінія Львова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!