Сніжок, Король та їхні друзі шукають дім. 10 собак з ЛКП «Лев» на прилаштування. Фото

1896 0
Познайомитись із песиками можна у Львові на Промисловій, 56.
фото ЛМР

фото ЛМР

Ще 10 вихованців ЛКП «Лев» шукають люблячих господарів і теплий дім. Собаки різного віку та вдачі, але всі готові стати хорошими друзями новим власникам. Познайомитись з песиками та написати заяву на прилаштування можна у Центрі адопції тварин на вул. Промисловій, 56.

Сніжок, 4 роки. Дуже скромний хлопець. Не усвідомлює, наскільки він гарний і солідний.

Бруно, 4 роки. Спокійний, розумний собака. Метис вівчарки. Видно, що його любили і з ним спілкувалися – розуміє людську мову або, як мінімум, інтонацію.

Марі, 2 роки. Упевнена в собі, відкрита, весела і дуже жіночна дамочка.

Шуберт, 3 роки. Атлетичний, дужий, позитивний хлопець. Метис вівчарки. Це абсолютно соціалізований, слухняний собака. Любить життя, задоволений собою, впевнений, що знайде господаря.

Дора, 1 рік. Дуже хоче мати друзів, але не знає, як це зробити. Хвилюється і боїться підійти, а хвостом від радості розмахує у всі боки. Смішна і добра.

Джулька, 6 років. Вона мала господаря, але він, на жаль, почав жити асоціально. А собачка дуже хороша. Ніжна, товстенька, душевна дівчинка. Зовсім домашня.

Джейк, 1 рік. Сибірський хаскі. Мав на собі ошийник і, очевидно, господарів. Врівноважений, спокійний, але постійно переживає і хвилюється.

Верона, 4 роки. Дуже зворушлива собака. Не довіряє, не охоче йде на контакт, а від неї усе одно віє якоюсь любов'ю і теплом. Із нею працюватимуть кінологи.

Король, 9 років. Відома у Львові особа. Нарешті він у нас. Прооперований, слухняний, вродливий.

Ріна, 1 рік. Ця вухата малявка мала на собі ошийник, тож, можливо, її шукають. Гавкуча, бадьора. Постійно весела, бо думає, що потрапила у собачий пансіонат, де усі друзі.

Фото: Ірина шелест/ЛКП Лев


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!