Собака, над якою жорстоко познущалися восени у Львові, шукає сім’ю

5396 0
Собака перебуває на реабілітації і вчиться знову довіряти людям.
Фото:Орися Терлецька

Фото:Орися Терлецька

Собака Пальма, над якою невідомі жорстоко познущалися у Львові восени, перебуває на реабілітації та шукає сім’ю. Про це в коментарі Tvoemisto.tv повідомила волонтерка та зоозахисниця Орися Терлецька.

За її словами, Пальма вже третій місяць проходить курс реабілітації після отриманих травм.

«Вона практично відійшла від стресу і вчиться знову довіряти людям та гуляти. Коли її привезли в ЛКП "Лев", вона не могла ступити і кроку. Її виносили на вулицю – і вона просто сиділа. Лапки Пальми вже майже зажили, щоправда, вона підкульгує на одну лапку. У неї також немає вушка, але це ніяк не вплинуло на її слухові здібності. Наразі вона активна, бігає і лащиться до людей», – каже Орися Терлецька.

Читайте також: Чому захист прав тварин – це важливо і зовсім не смішно

Кривдників Пальми так і не зайшли, хоча за цим випадком відкрили кримінальну справу і оголосили винагороду 10 тисяч гривень за будь-яку інформацію про зловмисників. Зараз собака живе на платній перетримці недалеко від Львова, де з нею працює кінолог. Активісти навіть не розглядають варіанту відпустити її назад у район вулиць Варшавської-Єрошенка. Натомість вони намагаються знайти Пальмі нову сім’ю.

Читайте також: З початку року на Львівщині порушили 11 справ за жорстоке поводження з тваринами

«Вона чемна, спокійна дівчинка, нічого не псує, не гризе. Зараз живе в приміщенні, як у квартирі. Їй три роки. Для Пальми краще було би знайти будинок, аби в неї була своя територія», – пояснює Орися Терлецька.

Усіх, хто хотів би стати господарем для Пальми, закликають звертатися за телефоном: 067-384-51-70 – Юлія Радлінська.

Нагадаємо, що в листопаді минулого року невідомі жостоко познущалися над собакою в районі вулиць Варшавської-Єрошенка. Після цього тварину безкоштовно вилікували в ЛКП «Лев», а от кривдників Пальми так і не знайшли, хоча це був вже не перший випадок жорстокого поводження з тваринами в тому районі.

Андрій Костюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!