Собака-усміхака та її друзі шукають у Львові добрих господарів. Фото

8137 0
Познайомитись із чотирилапими можна щодня в ЛКП «Лев».
Фото: Анастасія Мигидюк

Фото: Анастасія Мигидюк

Чотирилапі вихованці ЛКП «Лев» шукають дім і люблячих господарів. У добрі руки просяться шість песиків. Про це Tvoemisto.tv повідомили у ЛКП.

Познайомитися з песиками можна щодня з 8:00 до 18:00 за адресою: вулиця Промислова, 56.

Собака-усміхака з неймовірними очима Лілу. На собачці був червоний ошийник від бліх, коли вона потрапила в ЛКП. Інших ідентифікаторів не було. Лілу не лише соціалізована та гарно гуляє на повідку, а й дружня до інших собак і стане чудовою домашньою улюбленицею для сім‘ї, де живуть діти.

Лілу

Соціалізований собака, віком близько року Оріон. Чотирилапий шоколадного окрасу дружить з іншими тваринами і чудово гуляє на повідку. А також Оріон може комфортно проживати в квартирі.

Оріон

Рудий красень Міккі. Молодий собака дружній, вміє гуляти на повідку, має здібності до навчання. Для своєї родини Міккі стане більше другом і цікавим компаньйоном, аніж охоронцем.

Міккі

Молодий здібний до навчання Стіч. Наразі собака проходить соціалізацію з кінологом, вчиться гуляти на повідку. Найкраще чотирилапому житиметься в колі люблячої родини на просторому подвір‘ї.

Стіч

Лагідна Санса, віком близько одного року. Хвостата добре піддається навчанню і стане вірним другом для дітей.

Санса

Собачка середнього віку Люсі потрапила в ЛКП «Лев» на перекліпсацію, Чотирилапа соціалізована, слухняна і стане для своєї нової сім’ї другом та охоронцем.

Люсі

Молода та розумна Кора, віком близько двох років. Собака має здібності до тренувань, добре гуляє на повідку і може проживати в сім‘ї, де є діти, які люблять тварин.

Кора

Фото Ірини Шелест


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!