У Львові - останній день різдвяного ярмарку. Що подивитись?

2199 0
У Львові - останній день різдвяного ярмарку. Сьогодні біля головної ялинки з цієї нагоди відбудеться конкурс льодових скульптур. Львів'яни зможуть не лише поспостерігати за процесом створення, а й обрати переможця.

Як повідомляє прес-служба Львівської міськради, Шостий різдвяний ярмарок у Львові сьогодні працює останній день. На честь його завершення від учора на площі перед Оперним театром майстри створюють крижане мистецтво. Усі відвідувачі можуть проголосувати за скульптури, які сподобалися найбільше.

Дивіться також: Десять подарунків до Нового року. Частина 1

О 16-ій годині біля головної ялинки Львова розпочнеться виступ вертепу переселенців з Донбасу. Нагороджувати переможців конкурсу льодових скульптур будуть о 18-й годині. У цей час глядачів розважатимуть вертеп гурту "Йорий Клоц" та виступ Театру тіней "ДИВ".

Читайте також: Путін-пряник, Путін-килимок. Які сувеніри найпопулярніші у Львові?

Нагадаємо, львівський різдвяний ярмарок працював із 13 грудня. Традиційно це місце вважається епіцентром святкувань у місті. Цьогоріч на ярмарку також збирали кошти для лікування військових із зони АТО.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!