Сьогодні – День державного прапора. Програма заходів у Львові

2990 0
Сьогодні, 23 серпня, у День державного прапора України, у Львові відбудеться низка офіційних заходів. Пропонуємо їх перелік.
фото: unian.ua, loda.gov.ua

фото: unian.ua, loda.gov.ua

23 серпня пройде урочиста церемонія підняття Державного прапора України. Також у цей день (як і 24 серпня, на День Незалежності) відбудеться вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні і учасників АТО.

О 9.00 годині розпочнеться урочиста церемонія підняття Державного прапора України біля будівлі Львівської обласної ради та обласної державної адміністрації (вул. Винниченка, 18). У зв’язку з цим орієнтовно до 10.00 години на цій вулиці рух буде обмежений.

Читайте також: Як Львів відзначатиме 25-ту річницю Незалежності України. Програма

З нагоди вшанування світлої пам`яті новітніх Героїв України на полі почесних поховань №76 Личаківського кладовища відбудеться підняття Державного прапора, екуменічна панахида та урочисте покладання квітів. Також цього дня біля Меморіалу воїнам Української Галицької Армії проведуть поминальне віче. Львів’ян та гостей міста запрошують долучитися до заходів. Підняття прапору на Личаківському цвинтарі розпочнеться о 12.00 годині.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!