Сьогодні – останній день, аби подати оригінали документів для вступу до вишу

3002 0
Увечері завершиться прийом оригіналів документів до закладів вищої освіти від вступників на бакалавра чи наскрізного магістра.
ілюстративне фото: cherkasy24.info

ілюстративне фото: cherkasy24.info

Сьогодні, 2 серпня, о 18:00 завершиться прийом оригіналів документів до закладів вищої освіти від вступників на бакалавра чи наскрізного магістра. Саме до цього часу необхідно або привезти документи, або ж надіслати поштою (з обов’язковим описом вкладень) чи електронною поштою з накладанням на сканкопії електронного підпису вступника.

Як пояснюють у пресслужбі Міністерства освіти і науки, в такому разі надання оригіналів необхідних документів (якщо відправка е-поштою) та укладання договору про навчання між закладом вищої освіти та вступником (за участі батьків або законних представників – для неповнолітніх вступників) відбувається впродовж 10 робочих днів від дати початку навчання.

Читайте також: Викладачі-інноватори. Історії двох професорів, які по-новому вчать студентів

Зарахування на бюджет відбуватиметься 9 серпня, переведення на вакантні місця держзамовлення – не пізніше 19 серпня. Вступники, які претендують на переведення, мають подати підтверджуючі  документи до 11 серпня. 

Нагадаємо, до 13 серпня працює гаряча лінія МОН щодо вступу – 0 (800) 50 45 70 (пн-чт: 09:00-17:00, пт.: 09:00-16:00). Прийом звернень громадян також відбувається за електронною поштою [email protected] та за допомогою чатбота на сайті МОН. Отримати консультацію через сервіс можна з понеділка до четверга з 09:00 до 18:00 та в п’ятницю з 09:00 до 16:45. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!