Сьогодні – останній день голосування за проєкти Громадського бюджету

1552 0
Львів'ян та мешканців ОТГ закликають зробити свій вибір.

Сьогодні, 15 листопада, останній день, коли можна проголосувати за проєкти Громадського бюджету Львова. Цього року обирати можуть не лише львів'яни, а й мешканці сусідніх міст та сіл, що увійшли до складу Львівської об'єднаної територіальної громади.

Читайте також: Алея видатних львів'ян, сад муз і рай для черепах. Які проєкти Громадського бюджету хочуть втілити львів'яни 

Цьогоріч у пріоритеті голосування за допомогою Bank ID з використанням електронного цифрового підпису та за допомогою терміналів ПриватБанку. За проєкти уже проголосували 94 195 мешканців.

Ті проєкти, які наберуть найбільшу кількість голосів, будуть реалізовані у 2021 році. На їх втілення у міському бюджеті передбачили 58 млн грн.

Читайте також: «Потребують супроводу все життя». У Львові створять будинок проживання для людей з інвалідністю

Нагадаємо, Tvoemisto.tv склало суб'єктивну підбірку цікавих проєктів громадського бюджету Львова. Серед них: алея видатних львів'ян, зона активного відпочинку, фонтан, відновлення водойм, створення мотузкового парку, молодіжного центру, оновлення медичного обладнання тощо. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!