Сьогодні останній день реєстрації для участі в ЗНО

1344 0
17 березня – останній день відправлення реєстраційних документів для участі в цьогорічному зовнішньому незалежному оцінюванні.
Фото: ivona.bigmir.net

Фото: ivona.bigmir.net

На 14 березня найактивніше реєструвалися абітурієнти в Дніпровській області (15 991), місті Києві (13 456), Харківській (13 349), Львівській (12 162) та Одеській (11 492) областях, повідомляють на сайті Українського центру оцінювання якості освіти. 

Уже традиційно найбільше осіб виявило бажання скласти тести з української мови і літератури – 181 232, історії України – 137 228, математики – 86 336. Четвертим за популярністю предметом залишається біологія (66 459), п’ятим – англійська мова (64 478).

Читайте також: Для учасників ЗНО створили мобільний додаток. Де завантажити

«Абітурієнтам, які відправлять документи пізніше встановленої дати, відмовлять у реєстрації», – наголосила під час прес-конференції вчора,16-го березня, директорка Львівського центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк.

Вона також зазначила, що від 13-го березня на сайті Львівського РЦОЯО в розділі «Пробне ЗНО. Особистий кабінет» розміщені запрошення-перепустки із адресами пунктів проведення пробного ЗНО. 

За словами Лариси Середяк, пробне зовнішнє незалежне оцінювання відбудеться 1 квітня (українська мова та література) та 8 квітня (історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, російська мова, французька мова). 

Нагадаємо, цього року кожен учасник ЗНО має право скласти тести не більш як із чотирьох навчальних предметів. Основну сесію ЗНО проведуть з 23 травня до 16 червня,  додаткову – з 3 до 12 липня.

Опублікувала Марічка Мишок


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!