Сьогодні – останній день реєстрації на ЗНО. Розклад сесій

2019 0
Запрошення-перепустки можна буде завантажити до 30 квітня.
Фото: uk.etcetera.media

Фото: uk.etcetera.media

Сьогодні, 25 березня, завершується реєстрація на основні сесії ЗНО, що тривала з 5 лютого. Про це повідомляє Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти.

«Звертаємо увагу на те, що додаткового періоду для перереєстрації учасників ЗНО 2019 року не передбачено. Тож змінювати реєстраційні дані можна буде тільки до 25 березня 2019 року», – ідеться в повідомленні.

Читайте також: Буде, як у світі. Юрій Рашкевич про реформу вищої освіти

До 30 квітня зареєстровані учасники зможуть завантажити зі своїх інформаційних сторінок запрошення-перепустки, де буде зазначено час і місце проведення тестувань.

Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання почнеться 21 травня тестуванням з математики і завершиться 13 червня тестуванням з хімії. Тестування з української мови і літератури відбудеться 23 травня, з іспанської, німецької, французької мов – 27 травня, з англійської мови – 28 травня, з фізики – 30 травня, з історії України – 4 червня, з біології – 6 червня, з географії – 11 червня.

Читайте також: Міністерство освіти нагадує: скласти ЗНО школярі зможуть лише з ID-карткою

У ЛРЦОЯО кажуть, що результати основної сесії з математики будуть відомі до 25 червня, з української мови, літератури та фізики – до 14 червня, з іноземних мов та біології – до 20 червня, з історії України, географії, хімії – до 25 червня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!