Сьогодні – п`ята шахова партія за звання Чемпіонки світу

2325 0
У Львові триває Чемпіонат світу з шахів серед жінок. У боротьбі за звання шахової королеви світу зійшлись українка Марія Музичук та китаянка Хоу Іфань. Чемпіонат розпочався 2 березня і триватиме до 18 березня.
Фото: прес-служба ЛМР

Фото: прес-служба ЛМР

За хорошою традицією, кожну партію розпочинає почесний гість, який робить перший хід. Сьогодні, 8 березня, таке право отримали футболісти ФК «Карпати» Ігор Худоб`як та Володимир Костевич.  Футболісти виконають перший хід п’ятої шахової партії білими шахами о 15:00 год у Палаці Потоцьких.

 Раніше ж повідомляли, що 8 березня таке право матиме відома українська співачка Руслана Лижичко.

Нагадаємо, раніше право виконати почесний перший хід у партії отримали Андрій Садовий, 6-річна Калина Фурманова, Ярослав Грибальський, Валерій Сушкевич, Ігор Юхновський та 11-класник Андрій Рабець, Іван та Святослав Вакарчуки.

Читайте також: Марія Музичук та Хоу Іфань зіграли унікальними ювелірними шахами

Нагадаємо, четверта шахова партія Матчу за звання Чемпіонки світу з шахів серед жінок у Львові завершилась нічиєю. Загальний рахунок: 2,5 до 1,5 – на користь Хоу Іфань. Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!