Цього тижня львівські депутати розглядатимуть бюджет розвитку

1415 0
Бюджет розвитку цього року пропонують 3 мільярди 617 мільйонів гривень.
Фото: Марія Стахів

Фото: Марія Стахів

Cьогодні, 1 лютого, о 16:00 год, відбудеться засідання виконавчого комітету Львівської міської ради. Виконком наразі не переобраний, то ж засідатиме старим складом. Загалом планують розглянути понад 65 питань. 

Читайте також: Бюджет розвитку Львова. ЛМР заклала 760 млн грн кредиту, депутати кажуть, що місто не потягне

Розглядатимуть також бюджет розвитку, його депутати мали б прийняти на засіданні ради Львівської ОТГ у четвер, 4 лютого.  За попередньою інформацією, бюджет складатиме 3 мільярди 617 мільйонів гривень. Його сформують коштами, які передані із загального фонду бюджету міста, також від відчуження комунального майна, продажу земель, облігацій або кредитних запозичень. Загалом депутати розлядатимуть 56 питань.

Крім бюджету розвитку, депутати затверджуватимуть структуру виконавчих органів Львівської міської ради, загальної чисельності апарату та її виконавчих органів.

Читайте також: У Львові прийняли бюджет на 2021 рік

Нагадаємо, що наприкінці грудня рада Львівської ОТГ затвердила бюджет територіальної громади на 2021 рік. Доходи бюджету визначені у сумі 11 млрд 148 млн 749 тисяч 900 гривень, видатки – 10 млрд 692 млн 249 тис. 900 гривень.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!