Політична реклама

Сьогодні абітурієнти дізнаються результати ЗНО з хімії

1466 0
Сьогодні, 18 червня абітурієнти дізнаються результати ЗНО з хімії. Також найближчими днями будуть оголошуватися результати зовнішнього оцінювання з інших тестових предметів.

Відповідно до календарного плану проведення ЗНО, офіційне оголошення результатів зовнішнього оцінювання з усіх тестових предметів відбудеться у період з 18 червня до 7 липня.

Результати ЗНО з хімії будуть оголошені на інформаційних сторінках абітурієнтів вже у вівторок 18 червня.

Оскільки для перевірки бланків відповідей абітурієнтів необхідний певний час, що пов’язано з кількістю абітурієнтів та іншими об’єктивними факторами, а також враховуючи практику минулих років, терміни визначення результатів тестування абітурієнтів з різних предметів можуть коливатися від 10 до 20 днів від дня проведення тестування.

Найдовше визначатимуть результати ЗНО з української мови і літератури (орієнтовно 20 днів), математики, історії України, а також англійської мови (15 днів). Результати з інших предметів будуть визначені впродовж 10 днів від дня проведення тестування.

Також ймовірно, що найближчими днями Український центр оцінювання визначить результати тестування з російської та іноземних мов.

Наступного тижня будуть визначені результати з української мови, математики, географії та всесвітньої історії.

Результати ЗНО з історії України, фізики, біології та світової літератури визначать на початку липня, але не пізніше 7 липня. Про дати оголошення результатів ЗНО з кожного окремого предмета буде повідомлено додатково.

Зазначимо, результати зовнішнього незалежного оцінювання абітурієнтів визначатимуться за 100-бальною рейтинговою шкалою (від 100 до 200 балів, з кроком 0,5 бала). В основу визначення рейтингу абітурієнта буде покладено його результат – загальну кількість тестових балів (арифметична сума всіх набраних балів за кожне виконане завдання тесту).

У день оголошення результатів ЗНО з певного предмета, Український центр оцінювання публікуватиме таблиці відповідності кількості тестових балів оцінці за шкалою 100-200 балів.

Результати зовнішнього оцінювання з усіх предметів, з яких абітурієнт проходив тестування, будуть зазначені в інформаційній картці, яку абітурієнтам необхідно буде самостійно роздрукувати з власної інформаційної сторінки на сайті Українського центру оцінювання. Відповідна опція стане доступна після офіційного оголошення результатів зовнішнього оцінювання. 

Джерело: Освіта.ua


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!