Сьогодні протестувальники у Львові перекриватимуть проспект Чорновола

2952 0
Сьогодні, 18 вересня, о 18:00 відбудеться протест на пішохідному переході на вул. Чорновола біля колишнього «Міленіуму», через що перекриють рух транспорту на проспекті Чорновола.
Фото: fedpress

Фото: fedpress

Активісти протестуватимуть через відсутність необхідної розмітки на відкритій частині вул. Куліша, повідомляють організатори ГО «За якісний транспорт».

Акція полягатиме в тимчасовому перекритті вулиці з 18:00-18:05, 18:10-18:15, 18:20-18:25, коли люди перетинатимуть пішохідний перехід безперервно у відведений час.

За словами організаторів планується, що участь в протесті візьме ініціативна група мешканців вул. Пасічної, оскільки нещодавно саме на цій вулиці на нерегульованому пішохідному переході мотоцикліст збив 19-річну дівчину.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!