Політична реклама

Сьогодні будинки львів'ян знову почнуть опалювати

1520 0
Від сьогодні, 30 жовтня, відновлюють подачу опалення. Теплопостачальні підприємства міста розпочали роботи з відновлення носія до усіх споживачів.

Відтак, подача тепла буде відновлена на 2 дні, оскільки температура повітря знизилась, інформує прес-служба Львівської міськради. За прогнозами синоптиків, на вихідні очікується значне потепління, тому подачу опалення планують призупинити.

«Від сьогодні на 2 дні ми відновлюємо подачу опалення. Оскільки на вихідні синоптики прогнозують значне потепління, плануємо з п’ятниці зранку призупинити подачу носія до споживачів. З понеділка будемо відновлювати опалювальний сезон у повному обсязі.

Від сьогодні заклади освіти та медицини отримуватимуть опалення за заявками. Однак, хочемо наголосити, що мешканці будинків самі можуть регулювати тепло в будинках», - повідомили в ЛМКП «Львівтеплоенерго». 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!