Сьогодні частина Львова лишиться без води. Перелік вулиць

1930 0
Як проінформували у ЛМКП «Львівводоканал», у зв’язку з плановими профілактичними роботами на насосній станції «Кривчиці», сьогодні, 9 лютого, з 10:00 до 15:00 год. буде припинено подачу води у частину Личаківського району
Фото: nastol.com.ua

Фото: nastol.com.ua

Води не буде у частині району, обмеженій вулицями: Дорога Кривчицька – Мучна – Ніжинська – Лисенка – Довбуша – Кривоноса – Насипна – Сніжна – Винниченка – Личаківська – Некрасова – Погулянка – Олеся – Азовська – О.Теліги – Керченська – Зелена (№111-143а); на вулицях Пекарська – Мечнікова – К.Левицького водопостачання буде здійснюватися з пониженим тиском.

Читайте також: У Львові подорожчає вода. Деталі

ЛМКП «Львівводоканал» просить створити необхідний запас води та вибачити за  тимчасові незручності, викликані потребою виконання планових ремонтів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!