Сьогодні через ходу до Дня міста та веломарафони у Львові обмежуватимуть рух

1814 0
Рух перекриватимуть з 10:00 до 13:00 та з 16:00 до 16:30.
фото: lviv bicycle club

фото: lviv bicycle club

З нагоди відзначення Дня міста сьогодні, 4 травня, у Львові відбудеться загальноміська святкова хода, велопробіг «Батяри на роверах» та веломарафон «Х Львівська сотка 2019», під час яких в центрі обмежать рух транспорту. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Читайте також: Як святкуватимуть день Львова на Сихові. Програма

Міська хода, в якій візьмуть участь близько 1,5 тисячі людей, розпочнеться о 12:00 на площі Міцкевича. Вона пройде проспектом Свободи та вулицею Беринди до площі Ринок. Формування колон розпочнеться об 11:00 біля пам’ятника Тарасові Шевченку.

За маршрутом ходи обмежать рух транспорту з 11:00 до 13:00. Проїзд закриють для електротранспорту, автобусів та приватних машин.

О 16:00 запланований велозаїзд «Батяри на роверах». О 14:00 розпочнеться реєстрація учасників на вул. Братів Рогатинців, 32. За маршрутом велопроїзду також обмежуватимуть рух.

Сам проїзд триватиме з 16:00 до 16:30 за маршрутом: вул. Братів Рогатинців, 32 – вул. Арсенальна – вул. Руська – площа Ринок – площа Катедральна – вул. Беринди – проспект Свободи – вул. Гнатюка – вул. Словацького – вул. Дорошенка – вул. Коперніка – вул. генерала Чупринки – вул. Горбачевського – вул. Метрологічна, 14 (вілла «Юлієтка»).

Читайте також: У Львові нагородили почесних громадян міста. Кого обрали

Через веломарафон «Х Львівська сотка 2019» з 10:00 за маршрутом також обмежуватимуть рух. Велопробіг пройде через вулиці:

Маршрут старту о 10:00 пролягатиме через пл. Ринок – вул. Памви Беринди – просп. Свободи – вул. Гнатюка – вул. Листопадового Чину – пл. Святого Юра – вул. Митрополита Андрея – вул. Митрополита Ангеловича – вул. Героїв УПА — вул. Кульпарківська. Фініш веломарафону буде у смт. Брюховичі.

Читайте також: Як святкуватимуть день Львова на Левандівці. Програма

Нагадаємо, 3-5 травня Львів святкуватиме 763-річчя. У святковій програмі – багато заходів у центрі міста та в різних районах. Детальніше з програмою можна ознайомитись тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!