Через перекриття Стрийської громадський транспорт частково змінив курсування

1139 0
Тролейбус №25 не курсуватиме упродовж дня. Ще три частково маршрути змінили курсування.
Фото: 032.ua

Фото: 032.ua

У Львові з нагоди річниці Збройних Сил України перекриють для проїзду вул. Героїв Майдану та частково вул. Стрийську. Автобуси на маршрутах №3а, №18 та №57 змінять курсування, а тролейбуси №25 не їздитимуть упродовж дня. Про це повдіомляє пресслужба ЛМР.

Через заходи на площі біля Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, вул. Героїв Майдану буде перекрита у період з 9:00 по 20:00, а вул. Стрийська закрита для проїзду на ділянці від вул. Івана Франка до вул. Сахарова у період з 9:00 по 14:00 та з 16:00 по 22:00.

Читайте також: Вулицю Шімзерів планують відкрити до Миколая

Через це тролейбуси №25 не курсуватимуть весь день, водночас три маршрути №3а, №18 та №57 об’їжджатимуть по вул. Чмоли, вул. Козельницькій, вул. Франка з виїздом на вул. Шота Руставелі. За таким маршрутом автобуси курсуватимуть упродовж дня, окрім часу, коли вул. Стрийська буде проїзною.

Нагадаємо, що цього тижня у Львові планують відкрити для проїзду ще одну ділянку вул. Степана Бандери. 

Сьогодні, 6 грудня українці відзначають 30-ту річницю Збройних Сил України. Як відбуватиметься святкування у Львові, читайте тут


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!