В Україні та світі триває флешмоб на підтримку Сенцова

1552 0
Сьогодні четвертий день народження Олега Сенцова, який той зустрічає за ґратами. В Україні та світі відомі люди підтримують режисера і в’язня Кремля. Зокрема, сьогодні на його підтримку висловилися Ніл Ґейман та Стівен Фрай.
фото: Ракурс

фото: Ракурс

Крім того, у мережі зараз проходять флешмоби. Спільнота Save Oleg Sentsov закликає показати, що весь світ вимагає звільнення політичних в'язнів з тюрем Росії.

Для цього потрібно виконати три нескладні кроки:

1. Завантажити та роздрукувати ч/б фото Олега Сєнцова за цим посиланням: https://ctt.ec/865Wc

2. Сфотографувати його на фоні визначної пам'ятки, «візитної картки» у своєму місті, або на фоні будь-якого іншого відомого місця, яке знаходиться поряд.

3. 13 липня розмістити в інтернеті цю фотокартку з хештегом #SaveOlegSentsov та обов'язково локалізувати, позначити місцезнаходження

У Twitter Сенцова підтримали письменник-фантаст Ніл Ґейман, комедійний актор та письменник Стівен Фрай, конгреси ПЕН по всьому світу, політики та кіностудії.  

 

 

 

 

Також сьогодні триває Twitter-шторм #SaveOlegSentsov до зустрічі Трампа із Путіном у Гельсінкі. Його метою є нагадати Президенту США, що одним із ключових питань на цих перемовинах має стати звільнення Олега Сенцова та усіх заручників Кремля. Щоб зробити це, треба зайти у свій профіль у соцмереді та клікнути на автоматичний твіт за цим посиланням: https://ctt.ec/865Wc.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!