Сьогодні День народження Кузьми Скрябіна. ТОП-10 цитат та фото музиканта

9578 0
17 серпня український музикант Кузьма Скрябін (Андрій Кузьменко) святкував би свій 48-й День народження. Утім, цього не сталося: митець загинув у ДТП на Дніпропетровщині 2 лютого 2015 року. Tvoemisto.tv пропонує згадати найяскравіші цитати Кузьми та переглянути його найкращі фото.
фото: vk.com

фото: vk.com

Про мотивації

Можна опустити руки, нити, що немає грошей, немає полювання... А можна засукати рукави і вже сьогодні починати будувати своє майбутнє!

Про армію

Я зобразив перше армійське правило. Накази можна не виконувати, якщо грамотно від них ухилитися.

Про минуле

Якщо б даний Кузьма побачив тодішнього Кузьму, сказав би: «Хлопець, затисни зуби. Через двадцять років буде «зашибісь!»

Про культуру спілкування

Хамство – це кал, який виходить через рот!

Про мінливості життя

Чим більше плануєш взяти від життя – тим менше воно тобі дасть.

Про українців

Кожен поважаючий себе українець повинен хоч раз в житті посадити дерево, виростити сина і з'їздити в Єгипет.

Про Путіна

Той чоловік, який не допоміг зрозуміти, що ми українці єдині, це не чоловік. Це баба, та й то не справжня, а гумова. Ми повинні цього гада надути, а можемо і лопнути.

Про бійців АТО

У людей вже сідають батарейки. Вони просто не розуміють, що робиться, якщо чесно. Ось ті, з якими я, наприклад, спілкуюся, 50-60 осіб, які постійно на війні. Хто більше, хто менше. Вони кажуть, у нас сідають батарейки.

Про оптимізм

Якщо у вас немає гармонії — то беріть гармонь і гармоніруйте!

Про політиків

Українці вибирають такого президента, щоб спочатку з вазеліном, а потім вже без вазеліну, щоб жорсткіше. Такий собі садомазохізм в генах...

Нагадаємо, сьогодні львів'ян запрошують на концерт, присвячений Дню народженню Кузьми. 

Читайте також: У Львові визначили, як виглядатиме парк пам’яті Кузьми. Візуалізація

Tvoemisto.tv пропонує разом пригадати улюбленця мільйонів та переглянути відеоуривки з бізнес-сніданку «BreakWest» у Львові, під час якого Андрій поділився своїми міркуваннями про Україну, її злободенні проблеми та майбутнє. Повний відеозапис можна переглянути за посиланням. Бізнес-сніданок відбувся 13 листопада 2014 року у Львові.

Джерело: Tvoemisto.tvТСН, УкрМедіа

Опублікувала Ганна Беловольченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!