Політична реклама

Сьогодні дітей у Львові навчать робити різдвяні листівки

2339 0
У рамках проекту «Різдвяна пошта» фахівці із соціальної роботи Личаківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведуть акцію «Різдво незабаром».

21 листопада о 12.00 год. у Львівській загальноосвітній школі-інтернат №2, за адресою: вул. Просвіти, 2/4, соціальні працівники, застосовуючи методику арт-терапії у роботі з дітьми, проведуть майстер-клас із виготовлення вітальних листівок з різноманітних матеріалів (кольорового картону, блискіток, ниток), повідомляє прес-служба Львівської мііськради.

«Із приходом Різдвяних свят ми поринаємо у чарівний світ, створений уявою й фантазіями багатьох поколінь наших предків. Майстер-класи, які плекають у дітей пошану до традицій народного мистецтва, дозволяють не лише популяризувати українську культуру, а розвивають творчу самореалізацію дитини, відкривають її душу, у якій так багато прекрасного», - каже Наталія Клапатюк, начальник відділу соціальної роботи Личаківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!