Сьогодні для допомоги військовим у Львові проведуть зірковий розпродаж

2167 0
Сьогодні, 8 серпня, в Палаці мистецтв у Львові влаштовують гаражний розпродаж та благодійний аукціон, на якому продаватимуть речі зірок львівського шоу-бізнесу. Зібрані гроші підуть на потреби українських солдат, що воюють в зоні АТО.
Фото: gentleninja.com

Фото: gentleninja.com

Під час Гаражного розпродажу кожні 20 хвилин будуть проводитись 10 міні-аукціонів, на яких будуть виставлені речі зірок та продана 1 ексклюзивна футболка, на якій залишили свій автограф зірки, що долучилися до проекту. Серед цих зірок - Лілія Ваврін, Назар Савко, «Піккардійська терція», Софія Федина, Віктор Павлік, Павло Табаков, повідомляє Zaxid.net.

Організатори чекають також на лоти від Оксани Білозір, Вови зі Львова, Юрія Журавля, Олександра Божика та Оксани Мухи. Також на розпродажі будуть поставлені стелажі, на яких будуть посортовані речі відповідно до цінової категорії.

Читайте також: Як у Львові допомогти військовим в зоні АТО

Охочі, які бажають придбати ексклюзивні та цікаві речі, можуть приходити 8 серпня з 16:00 до 20:00 у дворик Палацу мистецтв.

Зібрані кошти буде витрачено на потреби військових частин: 24 механізована, 80 аеромобільна, в/в 4114 та А2902.

Організатори Гаражного розпродажу запевнили, що усю допомогу активісти передадуть «з рук в руки» військовим у зоні АТО.

Також у Львові на гаражному розпродажі книжок писатимуть листи воякам.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!