Сьогодні для львів’ян відкриють потаємні куточки вілли Грушевських

3054 0
У суботу, 16 липня, у рамках XI Фестивалю «Ніч у Львові» у Державному меморіальному музеї Михайла Грушевського у Львові, що на вулиці Івана Франка 154, відбудеться унікальна екскурсія «Потаємні куточки Львівської вілли Грушевських».
фото: facebook.com/events/872015959593257/

фото: facebook.com/events/872015959593257/

Під час ексурсії відвідувачі зможуть заглянути в усі кімнати, що закриті для гостей вілли під час «звичайних» відвідин, підвали, горища, дізнаються про історію будівництва вілли, почують історії, що траплялись під час реставрації будинку та облаштування у ньому музею.

Початок екскурсій о 19.00 год. Вартість: 20 грн

Нагадаємо, сьогодні у Львові триває XI Фестиваль «Ніч у Львові», який презентує найрізноманітніші сторони митецького життя міста на всіх доступних локаціях: на вулицях, в кав’ярнях, в театрах, у концертних залах. Із повною програмою фестивалю можна ознайомитися тут.

Додамо, у зв’язку із фестивалем у місті продовжать час руху громадського транспорту. Про цеTvoemisto.tv розповів заступник начальника управління транспорту та зв’язку Ігор Собенко.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!