Сьогодні для проїзду транспорту відкриють дві важливі вулиці Львова. Доповнено

6715 0
Сьогодні для проїзду автомобільного транспорту відкриють вулиці Київську та Русових, які ремонтують ще з липня 2016-го року.
фото: znaj.ua

фото: znaj.ua

Сьогодні, 19-го листопада, відкриють вулиці Київську та Русових. Зараз завершують роботи з очистки та прибирання. Орієнтовно з 14.00 години вулиці будуть відкритими для проїзду транспорту, – повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Як повідомили в департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР, для руху приватного та громадського (маршрутки) транспорту буде відкрита вся ділянка дороги, яку ремонтували.

Рух трамваїв відновлять пізніше. «Наразі рух можливий лише для автомобільного транспорту. Рух трамваїв по цій колії буде відновлено згодом», – розповів Роман Заріцький, начальник відділу капітального ремонту.

Читайте також: Як у Львові реконструюють вулицю Садову. Фоторепортаж

Нагадаємо, вулиці Київську та Русових ремонтують від липня 2016-го року. Тут замінювали бруківку, трамвайну колію, облаштовували новий водопровід та каналізацію. Вартість: 44 млн грн. Підрядник: ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл».

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!