Для проїзду транспорту відкрили перехрестя Хмельницького – Опришківська

1920 0
Загалом ділянку вул. Хмельницького до вул. Механічної планують відкрити до кінця вересня.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

У Львові триває реконструкція вулиці Хмельницького, від Промислової до кільця на Липинського. Зокрема, впродовж останнього тижня підрядник проклав асфальт на перехресті вул. Хмельницького – вул. Опришківська. Сьогодні його відкрили для проїзду транспорту.

Читайте також: Біля перехрестя Хмельницького – Липинського у Львові буде квазі-кільце

«Минулого тижня першу ділянку закрили для того, щоб провести вже всі дорожні роботи до кінця. І ось сьогодні, 15 липня, після обіду перехрестя вул. Б. Хмельницького – вул. Опришківська відкривається вже для проїзду», – каже заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий.

Загалом ділянку вул. Хмельницького до вул. Механічної планують відкрити до кінця вересня.

Додамо, що на вулиці Богдана Хмельницького 8 травня розпочали реконструкцію, в межах якої замінять внутрішні мережі, облаштують велодоріжки та прокладуть асфальт. Детальніше про проєкт реконструкції вулиці Богдана Хмельницького читайте за посиланням.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!