Для проїзду у Львові відкривають перехрестя вулиць Федьковича – Шептицьких

3531 0
Після відкриття цього перехрестя ремонтні бригади розпочнуть роботи на перехресті з вул. Городоцькою.
Фото: Дар

Фото: Дар'я Кучер

Сьогодні, 1 жовтня, у Львові відкриють для проїзду перехрестя вул. Федьковича – вул. Шептицьких. Загалом весь ремонт на вулиці Степана Бандери мають завершити до кінця року. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Читайте також: У Львові демонтують підпірну стінку між вулицями Професорською і Бандери

Зараз там завершують роботи з асфальтування велодоріжок. Залишиться, щоб ЛКП «Львівелектротранс» встановив контактну мережу для проїзду тролейбусів. Після завершення і відкриття цього перехрестя ремонтні бригади розпочнуть роботи на перехресті з вул. Городоцькою.

«Це – дуже складне перехрестя, бо там необхідно буде попід′єднувати всі комунікації, а також там сходяться кілька трамвайних маршрутів, тому необхідно буде встановити стрілку для переключення колій», – каже прессекретар ЛКП «Львівавтодор» Олексій Хміль.

За його словами, також тривають роботи по влаштуванню колектора на перехресті вул. Степана Бандери – вул. Героїв УПА, а на перехресті з вул. Антоновича вже завершені всі земляні роботи і відбувається монтаж трамвайних плит. На перехресті з вул. Антоновича також встановлять стрілку для переключення трамвайних маршрутів.

Читайте також: У Львові показали, яким буде перший транспортний хаб на вулиці Бандери. Візуалізація

Нагадаємо, що минулого тижня на ділянці від вул. Чупринки до вул. Коновальця, яка вже відкрита для проїзду, встановили новий світлофорний об’єкт біля входу в головний корпус НУ «Львівська політехніка». До дня Незалежності для проїзду приватного транспорту відкрили частину вулиці Степана Бандери – на ділянці від Генерала Чупринки до Коновальця. Завершити ремонт вулиці планують до кінця цього року. Детальніше про те, як змінилася вулиця, читайте тут.

Фото Дар'ї Кучер


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!