Для проїзду відкрили частину вул. Мечникова у Львові

2137 0
Як повідомили в департаменті житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради, сьогодні з 14.00 год. відкрили для руху автотранспорту частину вул. Мечникова до вул. Некрасова.
фото: прес-служба ЛМР

фото: прес-служба ЛМР

Ділянку вул. Мечникова від вул. Некрасова до вул. Личаківської планують відкрити до 20-го січня, якщо сприятимуть погодні умови.

Зараз йдеться лише про відновлення руху автомобільного транспорту, трамвайний рух по вул. Мечникова поки відновлено не буде. Для цього ще потрібно вивести на один рівень трамвайні колії з коліями на вул. Личаківській, а також інженерні мережі. Виконання таких робіт очікується у 2017-му році.

Нагадаємо, у грудні 2015-го року у місті розпочали роботи з реконструкції вулиці Мечникова - від Пекарської до Личаківської, перекривши рух транспорту. У міськраді відтермінування завершення ремонту пояснюють несприятливими погодними умовами. За найкращими прогнозами відкрити вулицю планують до середини січня 2017-го року


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!