Сьогодні для проїзду відкривають дорогу на Городоцькій – Бандери

2434 0
У звичному режимі роботу відновлять 13 міських маршрутів.
Фото: ГО "Зручне місто"

Фото: ГО "Зручне місто"

Сьогодні, 15 листопада, у Львові відкривають для проїзду перехрестя на вул. Городоцькій – Бандери. Відтак, у звичному режимі відновлять роботу 15 маршрутів, пишуть в Львівській міській раді.

Читайте також: У Львові вперше обіцяють компенсацію за незручності від ремонту. Фоторепортаж із вулиці Городоцької

Зокрема, йдеться про маршрути № 6А, 7, 15, 20, 25, 29, 31, 34, 41, 43, 51, 52, а трамвайні маршрути № 1, 4, 6 знову курсуватимуть до Головного залізничного вокзалу.

Роботи на перехресті закінчили минулого тижня, а сьогодні провели тестовий проїзд трамваїв. 

На трамвайному маршруті № 1 «Залізничний вокзал - вул. Городоцька – вул. Підвальна - Погулянка» курсуватиме сім одиниць, із орієнтовним інтервалом руху 10-11 хв.

На трамвайному маршруті № 4 «Залізничний вокзал – вул. Городоцька - вул. Підвальна – вул. Стуса – вул. Вернадського» курсуватиме одинадцять вагонів, із інтервалом руху 9-10 хв. А на маршруті №6 «Залізничний вокзал – вул. Городоцька – вул. Миколайчука» — 10 трамваїв з інтервалом руху 7 хв. 

Читайте також: У Львові не визначили компенсацій за цілодобовий ремонт на Бандери – Городоцькій

Нагадаємо, перехрестя вулиць Городоцької та Степана Бандери у Львові у жовтні цього року вирішили ремонтувати цілодобово. За це мешканцям будинків поблизу обіцяли виплачувати компенсацію за незручності. Якою вона буде і хто саме її отримуватиме, мав вирішити профільний департамент разом із Залізничною районною адміністрацією.

Розпочали ремонт на вулиці Степана Бандери торік у вересні. Завершити ремонт вулиці Бандери планують до кінця цього року. Вартість робіт – понад 209 мільйонів гривень. Детальніше про те, як уже змінилася вулиця, читайте тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!