Політична реклама

Сьогодні до 18.00 триватиме розіграш квитків на відкриття "Арени-Львів"

1223 0
Офіційний сайт Приймаючого міста Львова www.uefaeuro2012.lviv.ua влаштовує розіграш двох квитків на церемонію відкриття головної львівської арени, де наступного року відбуватимуться матчі континентальної першості – чемпіонату Європи з футболу.

Потрібно зайти на сайт та натиснути кнопку «Подобається».

Акція триватиме до 18:00 год. п’ятниці, 28 жовтня. Розіграш квитків відбудеться о 18:00 год 28 жовтня 2011 року за допомогою спеціальної програми, яка вибере одне випадкове ім’я, і цей «обраний» стане переможцем. Ім’я переможця буде висвітлюватись у групі «EURO 2012 in Lviv» в Facebook, а також переможця особисто повідомлять про виграш. Переможець матиме декілька годин на те, щоб отримати свій приз. Крім того, про результати розіграшу можна буде дізнатись на сайті.

Нагадаємо, відкриття стадіону «Арена-Львів» відбудеться цієї суботи, 29 жовтня. 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!