Політична реклама

Сьогодні до львівського стадіону курсуватимуть експрес-маршрути

1443 0
Сьогодні, 6 вересня, у Львові на стадіоні «Арена Львів» відбудеться міжнародний кваліфікаційний матч на Кубок світу ФІФА 2014 року в Бразилії між національними збірними командами України та Сан-Марино.

Тому буде продовжено рух громадського транспорту, збільшено кількість транспорту на маршрутах на вул. Стрийську і введено додаткові експрес-маршрути, повідомили в прес-службі Львівської міськради.

Буде посилено роботу громадського транспорту на маршрутах автобусів № 3А, 10, 25, 40, тролейбусів №3, 25, та продовжено їх графік роботи до 01.00-01.30.

Також буде запроваджено експрес-маршрути від пл. Петрушевича до ТЦ «Кінг Крос» та вул. Сокільницької, які курсуватимуть від 18.00 до початку матчу та від закінчення матчу до 01.30. Планується часткове обмеження руху приватного автотранспорту на вулицях, які провадять до стадіону.

Аби вчасно довезти усіх вболівальників на стадіон, до матчу збільшиться на 4 одиниці кількість тролейбусів та на 5 одиниць кількість автобусів, додатково працюватиме 12 експрес-автобусів з пл. Петрушевича.

Після матчу, кількість експрес-автобусів буде збільшена до 20. Вони вирушатимуть з вул.Стрийської (зупинка – вул. Сокільницька).

Нагадаємо, ДАІ Львова попросило власників авто, які прибудуть на матч Україна – Сан-Марино, не паркуватися на вулиці Стрийській. Транспорт, який залишатимуть, забиратиме евакуатор.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!