Сьогодні до Львова приїде Марина Порошенко

3644 0
Дружина Президента відвідає Львівщину з робочим візитом.
Фото: mspravka.info

Фото: mspravka.info

Сьогодні, 17 серпня до Львова з робочим візитом приїде дружина Президента України Марина Порошенко, яка візьме участь у роботі Першого світового форуму українознавчих суботніх та недільних шкіл, який збере понад 200 освітян із 36 країн світу.

Марина Порошенко та голова Львівської ОДА Олег Синютка підпишуть Меморандум про долучення області до національного проекту Фонду Порошенка «Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації», який реалізують спільно з Міністерством освіти і науки України.

Читайте також: Топ-5 «відкриттів» Порошенка на Львівщині. Інтерактивна мапа

«Із метою створення доступних та якісних умов для навчання дітей Львівської області Марина Порошенко передасть Олегу Синютці проекти Медіатеки та Ресурсної кімнати, які розроблені у співпраці Фонду Порошенка та Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ. Також дружина Президента презентує проект Малого групового будинку для дітей-сиріт, щоб такі заклади соціального захисту з’явилися у Львівській області», – йдеться у повідомленні прес-служби ЛОДА.

Також дружина Президента побуває в Інклюзивно-ресурсному центрі Городоцької районної ради, який розташований у приміщенні опорного закладу освіти – Городоцький НВК №5 I-III ст.

Як повідомили Tvoemisto.tv у прес-службі Патрульної поліції Львівщини, на час візиту Марини Порошенко у Львові рух автомобільного транспорту обмежувати не будуть.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!