Сьогодні до Львова приїде Петро Порошенко. Програма візиту

16636 1
Президент України має покласти квіти до могил військових на Личаківському цвинтарі, відвідати Шевченківський гай та зустрітися з львів'янами в центрі міста.
фото: dialog.ua

фото: dialog.ua

Сьогодні, 29 квітня, до Львова має приїхати Петро Порошенко. Про це повідомляють у Facebook-спільноті «Львівщина за Порошенка». Також про візит чинного президента повідомляє Zaxid.net із посиланням на власні джерела в ЛОДА.

Читайте також: Петро Порошенко визнав поразку і пообіцяв залишитись у політиці

Як пише «Гал-інфо» з посиланням на ЛОДА, о 12:30 Петро Порошенко відвідає Личаківський цвинтар, де покладе квіти до могил військових на полі почесних поховань. За інформацію львівського осередку БПП «Солідарність», о 13:30 президент візьме участь у Великодніх гаївках у Шевченківському гаю, а о 16:00 зустрінеться з львів'янами біля пам'ятника Тарасу Шевченку.

Читайте також: У ЦВК розповіли, коли оголосять офіційні результати виборів

Додамо, що зазвичай під час візитів глави держави у Львові ситуативно обмежують рух за маршрутом кортежу.

Востаннє Петро Порошенко відвідував Львів напередодні першого туру виборів 28 березня. Тоді центр міста заблокували працівники поліції, управління державної охорони, а громадський транспорт курсував за зміненим маршрутом.

Читайте також: Народовладдя та добрі дороги. Що насправді обіцяє у своїй програмі Зеленський

Нагадаємо, 21 квітня в Україні відбувся другий тур виборів Президента України, у якому чинний президент Петро Порошенко зі значним відривом програв актору та шоумену Володимиру Зеленському. Новий президент вступить у повноваження після інавгурації, яку попередньо запланували на кінець травня. Додамо, що Львівщина – єдина з усіх областей, де перемогу отримав Петро Порошенко. 


Читайте також:
29 Квітня, 2019 15:39
DeRain Пороха на гіляку
Знову все місто в пробках буде
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!