Сьогодні до Львова приїде Президент. Програма. Доповнено

5395 0
Президент прибуде до Львова по обіді.
фото: www.day.kiev.ua

фото: www.day.kiev.ua

Сьогодні, 6 грудня,  Президент України Петро Порошенко планує робочий візит до Львова. Про це Tvoemisto.tv повідомили у Львівській ОДА.

За програмою перебування у Львові, Петро Порошенко відвідає Яворівський полігон, де має передати техніку військовим. Крім цього, передбачають, що Глава держави проведе нараду щодо розвитку сільської медицини у Львівському медичному університеті.

До Львова Президент прибуде на вертольоті до 14:25 год. До 14:40 год. запланована нарада у Львівському національному медичному університеті на вул. Пекарській, 69, де він перебуватиме до 15:30. Із 15:30 до 15:40 у програмі запланований переїзд кортежу Порошенка до ПрАТ «Концерн Електрон», далі до 15:55 - у міжнародний аеропорт «Львів».

Читайте також: Порошенко на Львівщині відкрив новий завод концерну Nexans

Із огляду на візит Президента до міста, львівським водіям варто готуватися до заторів за маршрутом пересування президентського кортежу. Як правило, на полігон очільник країни вирушає на гелікоптері, тому ймовірно на яворівській трасі затори виникати не повинні.

Натомість відвідини медуніверситету, що на вулиці Пекарській, можуть викликати затори. Тому радимо водіям не планувати свій маршрут у цій частині міста.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!