Сьогодні на Львівщину приїде президент Володимир Зеленський

4608 3
Він має представити нового голову Львівської обласної державної адміністрації.
Фото: Наталія Вітюк

Фото: Наталія Вітюк

Сьогодні, 6 лютого, до Львова з робочим візитом приїде Володимир Зеленський. Про це йдеться у пресанонсі ЛОДА. Офіційної прогарми візиту не оприлюднюють, утім, як відомо Tvoemisto.tv із власних джерел, у Львові він має представити нового голову Львівської ОДА Максима Козицького.

Нагадаємо, що Максим Козицький подав відповідну декларацію ще 27 грудня. Того ж дня Кабмін погодив його кандидатуру та передав проєкт розпорядження Володимиру Зеленському.

Максим Козицький був одним із претендентів на посаду голови ЛОДА, якого президент Володимир Зеленський запропонував мешканцям Львівщини у фейсбук-опитуванні у червні. Натомість тоді головою Львівської ОДА призначили Маркіяна Мальського, 26 грудня, президент звільнив своїм указом.

Максим Козицький керує енергетичною компанією «Еко-Оптіма», що працює у галузі зеленої енергетики та відкрила дві вітрові електростанції у Старосамбірському районі Львівщини. Також Максим Козицький будує сонячні електростанції – ідеться про роботу компанії «Енергопарк «Яворів», електростанцію у Богородчанах в Івано-Франківській області, самбірські, радехівську та бориславську сонячні електростанції та інші. Окрім того, він займається виробництвом електроенергії у Сокальському вітропарку.

Додамо, що також сьогодні до Львова з робочим візитом приїде міністерка освіти Ганна Новосад.


Читайте також:
7 Лютого, 2020 12:32
так крадій пенсій клоун-ЗЕлупа Х--У--Й--Л--О бу-га-га-га!!!
7 Лютого, 2020 12:31
так крадій пенсій клоун-ЗЕлупа [***]ЛО бу-га-га-га!!!
6 Лютого, 2020 15:48
666 ...а вхід на його "концерт" тільки за "запрошеннями" чи тре платити ? ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!