Сьогодні до Львова приїздить Генсек НАТО: де і коли перекриватимуть рух

2750 0
Сьогодні, 21 вересня, Генеральний секретар НАТО Йєнс Столтенберг сьогодні прибув до України з дводенним візитом. У Львові через візит очільника Альянсу перекриють рух на кількох вулицях.

Як інформує на своїй facebook-сторінці «Патрульна поліція Львова», у зв‘язку з приїздом Генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга обмежать рух на виїздах вулиць Виговського, Володимира Великого, Стрийської. Прохання до водіїв оминати цей відтинок дороги з 12:30 до 14:00 год.

Читайте також: У Львові закриють на ремонт ще одну частину вулиці Сихівської. Схема

Під час візиту генсек НАТО візьме участь у відкритті спільних навчань Україна-НАТО з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій «Україна-2015», які відбуватимуться на Яворівському полігоні у Львівській області. Крім того, планується, що очільник Альянсу візьме участь у тематичному засіданні РНБО, а також буде підписано документ про створення в Україні представництва НАТО, – повідомляє Укрінформ.

Читайте також: Відеофакт: як львівські поліціянти рятували пасажирів затопленої маршрутки

Нагадаємо, у понеділок, 21 вересня, в Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного у Львові із робочим візитом також перебуватиме Президент України Петро Порошенко. Під час цього візиту Президент України присвоїть вищому військовому навчальному закладу статус «Національний». Цього ж дня, президент України разом з Генсеком Нато Йенсом Столтенбергом відкриють навчання на Яворівському полігоні.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!