Сьогодні до Львова прилітають поранені бійці. Потрібна кров

2624 0
Сьогодні, 28 квітня, до Львова має прибути літак із пораненими бійцями АТО, які вже отримали допомогу у військовому госпіталі Харкова. У нашому місті воїни продовжать лікування. Як розповіла Tvoemisto.tv завідувач трансфузіологічного відділення Військово-медичного клінічного центру західного регіону Марія Деревко, для подальшого їх лікування потрібно поповнити запаси банку крові.
Фото: apteka-traw.com

Фото: apteka-traw.com

Оскільки літак із бійцями чекали ще учора, то вже багато львів’ян виявили бажання здати кров. Проте зараз є потреба у всіх групах крові із резусом «-».

Як розповіла Tvoemisto.tv Марія Деревко, приміщення, де приймають кров, досить маленьке. Тому, щоб уникнути хаосу, краще попередити медиків і домовитися про конкретний час. Можна телефонувати безпосередньо завідувачці трансфузіологічного відділення за телефоном: 097 530 53 81 (Марія Мар’янівна).

Точна кількість бійців, які прибудуть на відновно-реконструктивну хірургію, необхідну для відновлення втрачених функцій організму, невідома. Тому варто слідкувати за потребами госпіталю найближчим часом.

Нагадаємо, Військово-медичний клінічний центр західного регіону знаходиться за адресою: вулиця Личаківська, 26.

Розмовляла Наталія Середюк

ТЕГИ: донори, кров

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!