Сьогодні до Львова привезуть новорічну ялинку

2809 0
«Зелену красуню» привезуть із Дрогобицького району, що неподалік Східниці.
фото: etop.mn

фото: etop.mn

Сьогодні вранці комунальники та працівники міськради виїхали по головну ялинку Львова, яку придбали в Дрогобицькому районі, неподалік від Східниці. Уже під вечір дерево встановлюватимуть на площі перед Львівською Оперою. Про це повідомили в ЛКП «Зелений Львів».

Родзинкою цьогорічної ялинки буде оновлена святкова ілюмінація, яка гармонійно компонуватиме з вуличним освітленням. Іграшки використають торішні, у тому числі – виготовлені яворівськими майстрами, а також дерев’яні, виготовлені учнями мистецьких шкіл Львова.

Висота ялинки – близько 20 м. Вартість самого дерева становить 4,5 тис грн, а разом із транспортуванням, монтажем, облаштуванням ілюмінації, прикрашанням та охороною – воно обійдеться місту майже у 116 тис грн. Проте згідно із результатами Facebook-голосування, яке провів медіа-хаб Tvoemisto.tv, львів’яни хочуть бачити на площі біля Опери штучну ялинку.

Читайте також:  У Львові облаштують 28 локацій для продажу ялинок. Адреси

Нагадаємо, офіційне відкриття новорічної ялинки відбудеться 18 грудня.

Читайте також: У Львові відкрили Різдвяний ярмарок: родзинки цьогорічного сезону

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!