Сьогодні до Львова привезуть журналіста, пораненого під час навчань у Кривому Розі

1948 0
Оператор місцевого телеканалу отримав вогнепальне поранення в шию під час військових навчань. У Львові йому видалятимуть осколки з хребта, а потім на чоловіка чекає лікування в Ізраїлі.
Фото: сторінка Інни Волк в соцмережі "Фейсбук"

Фото: сторінка Інни Волк в соцмережі "Фейсбук"

Орієнтовно о першій годині дня до львівського медичного центру Міноборони України привезуть з Дніпра оператора криворізького новинного порталу В’ячеслава Волка. Про це на своїй сторінці в соцмережі «Фейсбук» повідомила дружина В’ячеcлава Інна Волк.

«Нас чекає перша операція з видання осколків з хребта. И нам дуже потрібна ваша підтримка… Нагадую, ми зі Славою збираємо кошти для подальшої реабілітації  в Ізраїлі» – написала вона.

Нагадаємо, В’ячеслава Волка  поранили під час військових навчань у Кривому Розі на початку липня цього року. Він викликався бути одним з учасників постановочної зйомки у ролі провокатора. Після відпрацювання військові відвели Волка всередину приміщення і через якийсь час пролунав постріл. Як виявилося, чоловік отримав вогнепальне поранення в шию. Військова прокуратура відкрила за цим фактом кримінальне провадження, однак оператор донедавна так і не був визнаний потерпілим у цій справі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!