Сьогодні два райони Львова отримуватимуть воду з пониженим тиском

2653 0
А кілька вулиць будуть без водопостачання.
Фото: nastol.com.ua

Фото: nastol.com.ua

Сьогодні, 7 травня, у Львові низка вулиць залишиться без водопостачання, а ще низка отримуватиме воду з пониженим тиском. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Так, через планові роботи із заміни аварійної ділянки водопроводу діаметром 600 мм в с. Пасіки Зубрицькі (водогін «Старе Село – Львів»), з 8:00 до 20:00 буде призупинено подачу води в Старе Село, Давидів, Будьків. А мешканці Сихова – на вул. Зеленій від вул Липова алея і до кінця – отримуватимуть воду з пониженим тиском. Також понижений тиск буде в мережах на прилеглих вулицях. Стабільне водопостачання комунальники обіцяють з 6:00 8 травня.

Окрім того, через роботи з переврізки водопроводу діаметром 150 мм у водопровід діаметром 300 мм на вул. Наукова – Трускавецька з 10:00 до 18:00 буде припинено подачу води у Франківський район обмежений вулицями Наукова, 3-11, вул. Тролейбусна (непарна сторона від будинку № 9 і до кінця, парна сторона від будинку № 16 і до кінця), вул. Трускавецька і частково в с. Сокільники.

Окрім того, через роботи з переврізки новозбудованого водопроводу на площі Двірцевій з 9:00 до 18:00 буде призупено подачу води по вул. Чернівецькій.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!