Диспетчерка далекобійників зі Львова побореться за перемогу у «Голосі країни»

8680 0
Співачка просиділа 27 номерів на стільці крадіжок, щоб залишитися у шоу.
Фото: Катя Гладій

Фото: Катя Гладій

Сьогодні, 18 квітня, львів'янка Катерина Гладій, яка є диспетчеркою далекобійників у логістичній компанії США, виступить у телешоу «Голос країни 11 сезон».

Перед цим диспетчерка «Голосу країни» просиділа на стільці крадіжок 27 номерів, пройшла етап нокаутів і потрапила у прямі ефіри. Минулого тижня вона отримала найбільшу кількість голосів від глядачів серед інших учасників команди Тіни Кароль.

Читайте також: Львів'янка Оксана Муха виграла у шоу «Голос країни». Відео

Катя Гладій відома під сценічним ім'ям KETA RIN. Вона працює диспетчером у логістичній компанії США, на сліпих прослуховуваннях розвернула крісла всіх тренерів, окрім крісла Тіни Кароль, яка вже набрала команду. Дівчина обрала команду MONATIKа. На боях Катя виступила разом із KOLA, яку обрав наставник. Натомість Катерину взяла у команду Тіна Кароль, здійснивши крадіжку, і львів'янка просиділа 27 номерів у шоу, щоб потрапити у наступний етап.

Сьогодні Катерина виступить разом із гуртом «Друга ріка». разом вони виконають пісню «Так мало тут тебе».

Оновлено. За підсумками голосування Катерина Гладій покинула телешоу. Тренерка Катерини Тіна Кароль віддала всі 100% своєї оцінки іншій своїй учасниці Юлії Тимочко із Рівного. І попри те, що львів'янка отримала більшу підтримку глядачів їй не вистачило відсотків, щоб пройти у фінал проєкту.

Нагадаємо, що участь у телешоу взяли також майстер лір зі Львова Гордій Старух та співак із Самбора, блогер Петро Чернишенко. Гордій Старух не пройшов у прямі ефіри, а Петро Чернишенко покинув шоу перед пів фіналом.

Читайте також: Закоханий у ліру. Історія львів'янина, який може стати голосом країни

Торік участь у «Голосі країни» брала Уляна Горбачевська, а у 2019 році переможницею проєкту стала львівська співачка Оксана Муха.

Фото із проєкту

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!