Сьогодні Джамала у Львові залишила запис у Книзі почесних гостей міста. Фото

3180 0
Сьогодні? 21 травня, переможниця Євробачення 2016 Джамала зустрілась з міським головою Львова Андрієм Садовим. Також співачка залишила запис у Книзі почесних гостей Львова.
фото: прес-служба ЛМР

фото: прес-служба ЛМР

«Хочу, щоб всі наші мрії здійснились. У нас є все. Я в це дуже вірю. В наш новий подих. З любов’ю, Джамала», - написала співачка у Книзі.

Читайте також: Музичний травень у Львові: 8 концертів місяця

Співачка прибула до Львова в рамках концерту, який відбудеться сьогодні, 21 травня в Event-hall «Кіно» (проспект Чорновола, 2).

Нагадаємо, вночі, 15 травня, у столиці Швеції завершився фінал головного пісенного конкурсу Європи – «Євробачення 2016». Джамала, яка цього року представляла Україну, виборола перше місце. За результатами голосування національних журі країн-учасниць та смс-голосування глядачів, Джамала набрала 534 бали. На другому місці опинилася Австралія (511 балів), третє місце посіла Росія (491 бал).

Також 16 травня  Президент України Петро Порошенко присвоїв співачці Джамалі почесне звання «Народна артистка України». Про це йдеться на сайті глави держави.

Читайте також: Джамала. 10 думок про переселенців, музику і надію

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!