Політична реклама

Сьогодні ХК «Леви» гратимуть з броварським "Білим Барсом». Вартість квитка - 20 грн

1395 0
У поєдинку 30-го туру регулярної першості Професійної хокейної ліги України львівські «Леви» сьогодні, 12-го січня, на Льодовій Арені у Новояворівську поміряються силами з броварським «Білим Барсом». Гра розпочнеться о 19:00.

Як повідомила прес-служба ХК «Леви», із чотирьох попередніх матчів «Леви» зуміли виграти у «Білого Барса» перші три – 3:1, 5:1, 2:1. Вели вони в рахунку і в останній очній зустрічі, яка відбулася 21-го грудня у Броварах, але фінальна сирена зафіксувала сенсаційну перемогу підопічних Костянтина Буценка та Равіля Юлдашева – 4:2. Тож у нашої команди сьогодні є хороша нагода поквитатися за той програш.

Для мешканців Львова ХК «Леви» спільно з Львівським автобусним заводом, який опікується командою, організовує виїзд на гру до Новояворівська. Автобус від прохідної ЛАЗу (вул. Стрийська, 45) відправляється о 17:15 (збір о 17:00). 

Автобус довезе вболівальників прямо до Льодової Арени у Новояворівську, а по завершенні гри привезе назад у Львів. З питаннями стосовно поїздки можна звертатися за телефоном 067-35-88-534. Проїзд автобусом безкоштовний, а вартість квитка на гру – 20 гривень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!