Сьогодні Христина Соловій презентує у Львові новий альбом

3424 0
Співачка дасть концерт у Львові в Національному академічному театрі опери та балету ім. Соломії Крушельницької.
фото: YouTube

фото: YouTube

Сьогодні, 7 листопада, українська співачка Христина Соловій дасть концерт у Львові в Національному академічному театрі опери та балету ім. Соломії Крушельницької на підтримку нового альбому «Любий друг».

Початок концерту заплановано на 19:00. Квитки можна придбати на сайті kasa.in.ua. Вартість квитків стартує від 300 гривень.

Читайте також: Христина Соловій презентувала відео з найшвидшим піаністом світу

«"Любий друг" – ліричний герой альбому. Його душа переходить в іншу людину в кожній пісні. А сам він – моя споріднена душа. Ми з ним зустрічаємось у житті, у книгах, у кіно. І врешті решт він залишається в моїх піснях», – розповідає про новий альбом співачка.

Окрім внутрішньої перебудови та переосмислення, Христина Соловій наважилася на дуже важливе рішення в житті – змінити склад музикантів. Ще у березні співачка оголосила про пошуки музикантів у своїх соцмережах. З новим складом вона закінчила роботу над альбомом, а влітку виступила на більшості українських фестивалів в якості хедлайнера сцен.

Читайте також: Христина Соловій презентувала новий кліп. Відео

Роботу над новим альбом Христина Соловій розпочала ще у 2016 році, і, за словами самої співачки, результат її розчарував. Тому в підсумку вийшов лише сингл «Хто, як не ти». До речі, у новому альбомі співачка презентує цей сингл в абсолютно новому звучанні.

Сингл «Fortepiano», який зараз є візитівкою співачки та розкриває звучання майбутнього альбому, вже зібрав 5,5 млн переглядів на YouTube. У жовтні Христина Соловій презентувала третій сингл – «Шкідлива звичка».

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!