Політична реклама

Сьогодні і завтра Подерв'янський показуватиме львів'янам свої вистави

1468 0
Інтелігенцію, богему та просто людей з гарним почуттям гумору запрошують відвідати у Львові два прем’єрні спектаклі – «Павлік Морозов» та «Сни Васіліси Єгоровни» відомого українського художника та драматурга Леся Подерв’янського у постановці театру «КРОТ».

Обидві вистави поставив німецький режисер Андрій Крітенко. Про це повідомляють організтори.

Акторський склад вистави зірковий. Зокрема, у спектаклі грають відомий журналіст Микола Вересень, вокаліст групи «Кому вниз» Андрій Середа, колишня солістка Gortchitza Aloisse, актори Євген Капорін, Олена Рєпіна, Сергій Солопай, Олег Примогенов, Єгор Пчьолкін, Тетяна Несвідоменко.

Сам автор спостерігає за виставою із залу, але хто зна, на що може надихнути атмосфера залу, який вже не раз був переповнений з приводу виступу цієї видатної фігури українського мистецтва.

6 листопада на сцені Львівської філармонії покажуть «Сни Васіліси Єгоровни». П’єса базується на сюжетах таких відомих творів Подерв’янського «Васіліса Єгорівна та мужичкі», «П’ять хвилин на роздуми», «Король Літр», «Остановісь, мгновєніє, ти прєкрасно!», «Нірвана, або Альзо Шпрех Заратустра», «Діана», «Мєсто встрєчі ізменіть ніззя, бл…!»

7 листопада також у філармонії львів’янам покажуть легендарну п’єсу «Павлік Морозов».

Це не перші спільні роботи Леся Подерв’янського та Андрія Крітенка, раніше вони ставили «Оргію» за п’єсою Лесі Українки.

Початок вистав о 19:00.

вартість квитків - від 150 до 600 грн.

Квитки на вистави ще можна придбати у касі на вул. Банківській, 5, на сайті.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!