Політична реклама

Сьогодні і завтра працюватимуть усі львівські ЛКП

1648 0
Усі комунальні служби – ЛКП, ШРП – працюватимуть в суботу і неділю, як у звичний робочий день. Про це Твоє місто повідомили у прес-службі Львівської міськради.

"Відповідно до прогнозів синоптиків, ми прийняли рішення, що до 23.00 год уся техніка спрямовується на очистку підйомів, від 02.00 год ночі будемо проводити очистку та посипання усіх доріг. У суботу, відповідно до ситуації, прийматимемо оперативні рішення" - зазначив вчора, 15 березня, керівник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР Віктор Іваніцький.

Як уточнив в.о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Володимир Олійник, сьогодні зранку, з 05.00 год, уся техніка буде повторно залучена до прибирання.

"Тролейбуси та автобуси працюватимуть у нормальному режимі. Щодо роботи трамваїв, то рішення будемо приймати оперативно, залежно від умов",— додав В. Олійник.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!