Політична реклама

Сьогодні і завтра у Львові безкоштовно діагностуватимуть рак шкіри

1387 0
Напередодні Європейського дня діагностики меланоми 15 і 16 травня в Національному університеті «Львівська політехніка» відбудуться дні безкоштовної діагностики меланоми.

Мета акції – привернути увагу людей до небезпеки, яку приховують довге перебування людини на сонці чи засмага у солярії, а також провести обстеження щодо раннього виявлення раку шкіри, - пише Експрес.

Людям з підвищеним ризиком виникнення меланоми рекомендується перевірити шкіру у фахівця.

Усім охочі перевіритися матимуть змогу отримати безкоштовну фахову консультацію щодо необхідності ранньої діагностики родимок (первинна профілактика).

Вони також візьмуть участь у безкоштовному скринінговому обстеженні щодо наявності новоутворень шкіри за допомогою спеціального сучасного обладнання – дерматоскопа (вторинна профілактика).

Діагностика відбудеться 15–16 травня 2013 року з 14 до 17 години в І навч. корпусі (вул. Карпінського, 2/4), медичний пункт, аудиторії 112, 113.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!