Сьогодні кілька вулиць у Львові без гарячої води. Коли відновлять?

1454 0
Сьогодні, 16 червня, у зв’язку із ремонтом, який проводить ЛКП «Львівтеплоенерго» у мешканців кількох вулиць Франківського району не має гарячої води. Журналісти Tvoemisto.tv дізналися, коли завершать роботи та відновлять гаряче водопостачання.
фото: dt.ua

фото: dt.ua

Як повідомили Tvoemisto.tv на гарячій лінії міста сьогодні. 16 червня, протягом дня ЛКП «Львівтеплоенерго» проводить ремонт запірної арматури, через що гаряча вода відсутня на наступних вулицях:

Сахарова,

Лазаренка,

Кастелівка,

Куликівська,

Княгині Ольги,

Околична,

Сміливих .

Завершити ремонтні роботи та відновити гаряче водопостачання планують до 18:00 години 16 червня.

Також завтра, 17 червня, із 8:30 до 20:00 години буде припинено подачу води на вул.Сихівська, 8, Простора, 1-12, Зелена, 253-301.

Зазначимо, що наразі у Львові завершуються гідравлічні роботи і львів’янам поступово відновлюють постачання гарячої води. Однакчастина Сихівського району отримає гарячу воду аж 1 липня

Читайте також: Із липня удвічі зростають тарифи на тепло та гарячу воду


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!